Datorita faptului ca platforma a fost inchiriata si a trebuit sa respectam termenul de predare al ei, am intampinat o problema despre care nu imi face mare placere sa povestesc, dar are si latura ei comica...
Autostrada aglomerata, vama, ...iar aglomeratie, timpul s-a scurs foarte repede. Astfel, pentru a respecta promisiunea si a nu pricinuii intarziere la plecare in cursa proprietarului platformei, am dat jos Citroenul de pe platforma in statia de carburant MOL din Caransebes, intorcandu-ne in Timisoara pentru predarea platformei.
Venind de un drum lung, cu toate ca eram doi soferi, eram foarte obositi si din pacate am luat o decizie primita... Flancata de doua masini, am hotarat sa mergem mai departe, spre casa, conducand-o...
Drum bum, cat o fost... nooo... si pe acela eram bucuros daca atigeam fantastica viteza de 40km/h... Masina nu mai are suspensie spate, amortizoarele fiind inlocuite cu bare de fier pentru a sustine greutatea sistemului audio... Asa ca doar imaginati-va ce placere!!!
Dupa cativa kilometri... nu prea multi... urechile de pe puntea spate in care se prind amortizoarele... in cazul nostru barele de fier... au cedat, masina ramanand... cu garda la sol!
OK!
Mergi in Severin, miezull noptii... inchiriaza o alta platforma si intoarcete la "Piatra Scrisa" - pentru a sui micutul monstru pe platforma si a-l duce acasa...
Am ajuns cu bine.
Dimineata, am avut pur si simplu un soc, realizand in fractiune de secunda la ce risc ne-am expus, riscand sa transformam in scrum micutul Citroen!!!